Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τελευταία πράξη του δράματος με την 19χρονη Θάλεια θα γραφτεί σήμερα το μεσημέρι καθώς στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η  κηδεία της από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχίλλειου. Η σορός της Ναυτικής Δοκίμου που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού, έφτασε στη Λάρισα χθες, με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης και στη συνέχεια ακολούθησε αυτοκινητοπομπή προς το σπίτι της άτυχης κοπέλας.

 Διαβάστε ακόμη: Πολεμικό Ναυτικό: Στη Λάρισα έφτασε η σορός της 19χρονης Θάλειας

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας - οι γονείς της είναι ταξιδέψει στην Ιταλία- η σορός μεταφέρθηκε στο πατρικό σπίτι της 19χρονης, στη συνοικία Παπασταύρου. Η  νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης και πλέον, οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν εντός των ημερών από την Ιταλία. Ωστόσο οι τοξικολογικές εξετάσεις θα αργήσουν καθώς η σχετική διαδικασία είναι γνωστό πως είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Στην πόλη θα φτάσουν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή. Παράλληλα, στις τελετές θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA