Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Λάρισα έφτασε η σορός της 19χρονης Θάλειας, της ναυτικής δοκίμου, που βρήκε τραγικό θάνατο σε νοσοκομείο στη Νάπολη. Μέχρι τώρα οι γονείς της 19χρονης δεν ξέρουν τα αίτια του θανάτου του παιδιού της με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ναυτική δόκιμος δηλητηριάστηκε από ένα χάμπουργκερ και ένα μιλκσέικ που δοκίμασε σε φαστ φουντ στο λιμάνι της Τυνησίας. 

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να βγουν σχετικά σύντομα, κατόπιν και σχετικών πιέσεων από ελληνικής πλευράς προς τους Ιταλούς ιατροδικαστές, αλλά οι τοξικολογικές εξετάσεις θα αργήσουν καθώς η σχετική διαδικασία είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Τη σορό της άτυχης Θάλειας συνόδευσαν και οι γονείς της, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στην Ιταλία με τη φροντίδα του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο πατέρας της 19χρονης Θάλειας, μιλώντας στο MEGA, ελπίζει η ιατροδικαστική εξέταση να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του παιδιού του και να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν στη Λάρισα, μαζί με όσους τη γνώριζαν και την αγαπούν. «Δεν ξέρω να σας πω από τι πέθανε το παιδί μου. Διαβάζω κι εγώ σενάρια αλλά στην πραγματικότητα κανείς δε γνωρίζει», είχε αναφέρει ο πατέρας της. 

Το τελευταίο αντίο, πάντως, στη 19χρονη Θάλεια, θα το πουν την Πέμπτη συγγενείς και φίλοι με ένα τεράστιο γιατί να κυριαρχεί για τον θάνατό της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA