Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα βιασμού καταγγέλλει πως έπεσε μια 43χρονη γυναίκα από τον 45χρονο πρώην σύζυγό της στη Σκιάθο. Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη η γυναίκα πέρασε την πόρτα της Αστυνομίας για να καταθέσει μήνυση κατά του πρώην συζύγου της καταγγέλλοντας πως βρέθηκε έξω από την πόρτα του σπιτιού της και τη βίασε αφού πρώτα την απείλησε να τη σκοτώσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, η 43χρονη, στην κατάθεσή της, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι στις 26 του Αυγούστου την είχε βιάσει. Την Τετάρτη οδηγήθηκε ο 45χρονος στο αυτόφωρο, υποστηρίζοντας πως το σεξ με την πρώην σύζυγό του ήταν συναινετικό, ενώ εκείνη κατήγγειλε ότι τη βίασε μέσα στο σπίτι με χρήση βίας και απειλών. Ακόμα, ο ίδιος αρνήθηκε πως απείλησε να τη σκοτώσει ή πως δημιούργησε οποιοδήποτε επεισόδιο έξω από το σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 43χρονη, μητέρα ενός μικρού παιδιού, θα υποβληθεί σε εξετάσεις και ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα, ενώ όπως αναφέρει το gegonota.news, ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA