Μενού
  • Α-
  • Α+

Γνωστή επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο Κολωνάκι ξυλοκόπησε ο σύντροφός της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα Κουφονήσια. Η 39χρονη επιχειρηματίας κατήγγειλε τον σύντροφό της στις Αρχές για ξυλοδαρμό καθώς, όπως αναφέρει, αυτός τη χτύπησε με μπουνιές σε πρόσωπο και σώμα. Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία της 39χρονης συνέλαβαν τον 38χρονο σύντροφό της, ο οποίος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Νάξου. 

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα: Ηθελαν να δολοφονήσουν τον «πιστολέρο» της πλατείας Βάθη οι δράστες

Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, άρχισε να τσακώνεται μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με τον καυγά να διαρκεί για πολλές ώρες. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 39χρονης επιχειρηματία, ο καυγάς που οδήγησε στον ξυλοδαρμό της 39χρονης ξεκίνησε από τη ζήλια του 38χρονου. Οπως υποστήριξε η ίδια στους αστυνομικούς, εκείνος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό και τη χτύπησε με γροθιές σε πρόσωπο και σώμα. Οι τσακωμοί τους, μάλιστα, ξεκίνησαν από το λόμπι του ξενοδοχείου στα Κουφονήσια και κατέληξαν στο δωμάτιο με την επιχειρηματία να τρέχει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της εξύβρισης (άρθρο 361 Π.Κ), σε συνδυασμό με το νόμο 3500/2006 και Ν.4531/2018 «Περί ενδοοικογενειακής βίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA