Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάτι παραπάνω από μια μέρα χρειάστηκαν οι δύο εκτελεστές για να εντοπίσουν τον Κούρδο με τουρκικό διαβατήριο, που άνοιξε πυρ στην πλατεία Βάθη και να τον δολοφονήσουν στα Πετράλωνα, χρησιμοποιώντας 15 σφαίρες, με πέντε από αυτές να τον πετυχαίνουν σε θώρακα και πρόσωπο. Ο Κούρδος με τουρκική υπηκοότητα, το μεσημέρι της Παρασκευής, άνοιξε πυρ κατά δύο Κούρδων στην πλατεία Βάθη. Τα δύο θύματά του τραυματίστηκαν με τους αστυνομικούς να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Κούρδος, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών ουσιών, να ήθελε να τους δολοφονήσει και όχι να τους στείλει ένα μήνα. Καταλήγουν μάλιστα σε αυτό καθώς ο ένας από τους δύο τραυματίες δέχθηκε σφαίρες στο πρόσωπο και στην κοιλιά. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ήξεραν ποιος είναι ο Κούρδος με το τουρκικό διαβατήριο, καθώς το πρόσωπό του είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας. Ομως, τον ήξεραν και οι αντίπαλοί του και πρόλαβαν να τον δολοφονήσουν το πρωί της Κυριακής στα Πετράλωνα

Διαβάστε ακόμηΚαιρός: «Χτύπησε» τη Θεσσαλονίκη η κακοκαιρία - Χείμαρροι οι δρόμοι, πάνω από 300 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι δράστες ήξεραν τα μέρη που σύχναζε ο «πιστολέρο» της πλατείας Βάθη και γι' αυτό του έστησαν ενέδρα και τον πυροβόλησαν 15 φορές στα Πετράλωνα. Μάλιστα, τόσο στην περίπτωση της πλατείας Βάθη όσο και σε αυτή των Πετραλώνων οι δράστες άνοιξαν πυρ σε σημεία με κόσμο, αδιαφορώντας για το αν κάποιος θα μπορούσε να τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα. Οι αστυνομικοί, πάντως, σε κάθε περίπτωση μιλούν για «σκληρές ομάδες». Κι αυτό γιατί κινήθηκαν πάρα πολύ γρήγορα, δείχνοντας ότι δεν ήθελαν ο Κούρδος να πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 

Πάντως, ο Κούρδος με το τουρκικό διαβατήριο ήταν γνώριμος στους αστυνομικούς για υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε δηλώσει διαφορετικά ονόματα και υπηκοότητες στους αστυνομικούς, οι οποίοι τώρα επικενρώνουν τις έρευνές τους στα δύο άτομα που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ομοεθνή τους στα Πετράλωνα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA