Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταθέσεις για την Μαλένα και την Ιριδα, τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη από την Πάτρα, παίρνει η ανακρίτρια, μετά και το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα που αναφέρει πως τα κορίτσια ήταν θύματα εγκληματικής ενέργειας. Πρώτη ιατροδικαστής που κατέθεσε ήταν η Αγγελική Τσιόλα, που συνέταξε την πρώτη έκθεση για τον θάνατο της Ιριδας. 

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Καρακούκης και Καλόγρηας επιμένουν ότι ο θάνατος Μαλένας και Ιριδας προήλθε από ασφυξία

Η κυρία Τσιόλα είχε γνωματεύσει διπλή αιτία θανάτου στην 6 μηνών Ιριδα, το πνευμονικό οίδημα και την αγενεσία φλεβόκομβου. Σύμφωνα με το STAR, στην κατάθεσή της ενώπιον της ανακρίτρια, η Αγγελική Τσιόλα έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια αναφέροντας πως από την επαναξιολόγηση των στοιχείων και την έρευνα του παθολογοανατόμου Ευτυχιάδη, προκύπτουν συγκεκριμένα πράγματα και μετά βεβαιότητας η Ιριδα κατέληξε από εγκληματική ενέργεια.

Στην κατάθεση υπάρχει μία διαφοροποίηση σε ότι αφορά τον μηχανισμό θανάτου στο πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Η κυρία Τσιόλα έκανε λόγο για μεταθανάτια τραύματα στο πρόσωπο της Ιριδας και περιέγραψε έναν άλλο μηχανισμό. Ουσιαστικά δεν δέχεται πως το παιδί δολοφονήθηκε με το πανάκι, κάνοντας λόγο για άλλο μηχανισμό θανάτου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA