Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιστροφή στην ταλαιπωρία των επιβατών και στο μποτιλιάρισμα των δρόμων. Επιβάτες περιμένουν για αρκετή ώρα στην στάση και καταγγέλλουν πως όταν μπαίνουν μέσα στα ΜΜΜ επικρατούν... ασφυκτικές συνθήκες κόσμο να στριμώχνεται στα λεωφορεία. Λιοσίων, Πατησίων, Βουλιαγμένης είναι από τους κεντρικούς οδικούς άξονες των οποίων οι στάσεις μοιάζουν... εφιαλτικές εξαιτίας της αναμονής. Συνδικαλιστές υποστηρίζουν πως ο μέσος όρος αναμονής των επιβατών για λεωφορεία και τρόλεϊ είναι 35 με 40 λεπτά εξαιτίας των παροπλισμένων λεωφορείων και της έλλειψης ανταλλακτικών. 

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: «Μην το κάνετε αυτό» είπε σε ρεπόρτερ που βρέθηκε στο σπίτι του μετά το δικαστήριο

«Στον Προαστιακό έρχονται σχεδόν πάντα με καθυστέρηση οι συρμοί. Είναι σχετικά βελτιωμένη η κατάσταση στο Μετρό. Στα λεωφορεία είναι φρίκη», λέει πολίτης στον ALPHA. «Σαν βδέλλες, έχουν επιστρέψει όλοι από τα χωριά και τις διακοπές και γίνεται χαμός» λέει νεαρή. «Από το Φάληρο για να φτάσεις κέντρο χρειάζεσαι τέσσερις συγκοινωνίες» λέει άνδρας στην κάμερα. Στον Πειραιά, η αναμονή για να φτάσει κάποιος στο Πέραμα είναι από 50 λεπτά μέχρι 1 ώρα. «Οτι ώρα θέλουν περνούν», λέει γυναίκα. Ταυτόχρονα, αρκετοί υποστηρίζουν πως δεν τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό αφού δεν φορούν όλοι μάσκα.  «Χαμός παντού και τσάμπα να είναι, αν δεν μπορώ να πάω στη δουλειά μου τι να το κάνω», σχολιάζει πολίτες αναφορικά με τις πληροφορίες για μείωση του εισιτηρίου στα ΜΜΜ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA