Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σπίτι του βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την επανέναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι του ηθοποιού και ο δημοσιογράφος περίμενε τον κατηγορούμενο ηθοποιό μετά την επιστροφή του από τα δικαστήρια. Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στην κάμερα και φορούσε καπέλο, γυαλιά και μάσκα για να μην γίνεται εύκολα αντιληπτός. Το μόνο που είπε στους δημοσιογράφους ήταν: «Μην το κάνετε αυτό».

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου μιλάει για πρώτη φορά - «Είμαι πάντα στο πλευρό του»

Στο μεταξύ, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να αναζητά νέο σπίτι, καθώς ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει! Την αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο MEGA. Ο κ. Δημητρακόπουλος δεν θέλησε να πει πολλά για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, αναφέροντας μόνο πως πάσχει από επιθετικό σακχαρώδη διαβήτη: «Όσοι άνθρωποι έχουν αυτό το πρόβλημα υγείας μπορούν να καταλάβουν πώς είναι η ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη και κάθε ασθενούς» περιέγραψε.

«Το καλοκαίρι ήταν στο σπίτι του και έφυγε για λίγες ημέρες για το πατρικό του σπίτι σε ένα χωριουδάκι έξω από τα Ιωάννινα. Είδε τους συντοπίτες του, παλιούς φίλους και μετά γύρισε στο σπίτι του. Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη είναι νοικιασμένο και να ξέρετε ότι ο ιδιοκτήτης του έχει πει να εγκαταλείψει το μίσθιο και αναζητά νέα κατοικία αυτή τη στιγμή. Σε λίγο καιρό θα πάει σε νέο σπίτι στα Πατήσια» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ερωτηθείς αν το κλίμα στο χωριό είναι καλό απάντησε «αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία δεν υπήρχαν. Ίσα-ίσα πήγε στο καφενείο του χωριού, εκεί έχει μεγαλώσει. Ποτέ δεν εγκατέλειψε το χωριό και τους φίλους του. Όταν έφυγε όμως από το χωριό υπήρχαν κάποια συνθήματα στον τοίχο της κατοικίας από κάποιες συλλογικότητες».

«Στην επόμενη συνεδρίαση θα εξεταστεί η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη» σημείωσε ο δικηγόρος, τονίζοντας ότι ο κ. Μπιμπίλας θα εξεταστεί στις 13 Σεπτεμβρίου και ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος δεν μπορεί να παραστεί λόγω άλλης δίκης, το δικαστήριο αποφάσισε να γίνει εκείνη την ημέρα. «Δεν θα είμαι την ημέρα που θα εξεταστεί ο κ. Μπιμπίλας που είναι κομβικός μάρτυρας» διευκρίνισε.

«Θα ήταν πιο έντιμο να ζητήσει συγγνώμη»

Η πρώτη καταγγέλλουσα, η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό το 2008 σε καμαρίνι θεάτρου «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο γνωστός ηθοποιός «προτιμάει να κρύβεται στα ψέματά του και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπό μας».

«Εδώ και μήνες δεχόμαστε προσβολές της προσωπικότητάς μας, του ήθους, της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας μας από τον κατηγορούμενο μέσω των συνηγόρων του. Ο κατηγορούμενος εδώ και χρόνια διατείνετο ότι ήταν ένας τεράστιος καλλιτέχνης κι αναρωτιέμαι πώς αυτός ο τόσο πνευματικός άνθρωπος δεν μπορεί να δείξει τώρα το ηθικό του ανάστημα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του», είπε αρχικά η πρώτη καταγγέλλουσα στο «Πρωινό» και συνέχισε: 

Θα ήταν πιο έντιμο από την πλευρά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να μας κοιτάξει στα μάτια, να ζητήσει συγγνώμη και να ζητήσει να δικαστεί δίκαια για όλα αυτά που γνωρίζει πολύ καλά πως έχει διαπράξει. Αλλά αυτό προϋποθέτει θάρρος και ο ίδιος προτιμάει να κρύβεται στα ψέματά του και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπό μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA