Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με 17χρονο ντελιβερά στον Ωρωπό, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα κατέληξε, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης που επέφερε θάνατο και της εγκατάλειψης.

Διαβάστε ακόμη: Ρόδος: Νεκρός βρέθηκε ο εργολάβος που αγνοείτο - Συνελήφθη ο δολοφόνος

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά εξαφανίστηκε, ενώ αργότερα προσήλθε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και αδελφός του κατηγορούμενου, ο οποίος αρχικά δήλωσε ότι ήταν εκείνος ο οδηγός. Μετά τον θάνατο του 17χρονου εμφανίστηκε και ο πραγματικός οδηγός. Φέρεται δε να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που διέρρευσαν από το δικαστικό ρεπορτάζ. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του οχήματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή κατάθεση, ενώ ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια έρευνας για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς να κατέχει δίπλωμα οδήγησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA