Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος στην υπόθεση με τον πρώην παίκτη του Suvivor, Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος είχε κλειστεί από τις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (20/9) στην τουαλέτα του δευτέρου ορόφου στο κτήριο των ΕΛΤΑ Κρυονερίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει, ενώ είχε πάθει κρίση πανικού και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Στο σημείο έσπευσε η οικογένειά του, καθώς και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας προκειμένου να τον μεταπείσει. Τελικά, ο Πάνος Αργιανίδης συνελήφθη λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα Διονύσου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις,  ενώ νωρίτερα φέρεται να πετούσε χλωρίνες στους αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Εισέβαλε σε κατάστημα με κατσαβίδι για να αρπάξει ένα κρουασάν

Ποιος είναι ο Πάνος Αργιανίδης

Ο Πάνος Αργιανίδης ήταν ένας από τους παίκτες του Survivor και ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών». Ο 40χρονος κατάγεται από την Αθήνα, όπου και ζει μόνιμα στην Αθήνα Ως επάγγελμα στο Survivor δήλωνε προπονητής ράγκμπι και personal trainer CrossFit. Επίσης, είναι μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπι. Ο Πάνος Αργιανίδης σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ. Επίσης, ασχολείται με το ping pong και με την ποδηλασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA