Μενού
  • Α-
  • Α+

Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη του φονικού στην Χρυσούπολη Καβάλας βρίσκονται οι αστυνομικοί. Ο δολοφόνος προσέγγισε τον 52χρονο την ώρα που έμπαινε στην επιχείρηση μαρμάρου που εργαζόταν και τον πυροβόλησε μία φορά στην καρδιά. Ο θάνατος του άνδρα ήταν ακαριαίος και ο δράστης έχει καταγραφεί από κάμερες. 

Σύμφωνα με το MEGA, η αστυνομία επιχείρησε να καταγράψει τα ίχνη του δράστη που διέφυγε μέσω ενός χωραφιού που είχε εκχερσωθεί τις τελευταίες ημέρες. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δράστης είχε αφήσει τη μοτοσυκλέτα του περίπου 150 μέτρα από το σημείο του φονικού, έξω από το εργοστάσιο. Η αστυνομία έχει πάρει οπτικό υλικό από κάμερες που καταγράφουν τη μοτοσυκλέτα του άνδρα που σκότωσε τον 52χρονο. 

«Ηταν το καλύτερο παιδί»

«Το καλύτερο παιδί. Τίποτ’ άλλο… Τίποτ’ άλλο. Κι απ’ έξω είμασταν φίλοι, δεν ήταν μόνο το κυνήγι. Το καλύτερο παιδί και το πιο εργατικό παιδί. Τίποτ’ άλλο. Τέλος πάντων», λέει φίλος του 52χρονου στο MEGA. Ένας φίλος του 52χρονου, που το προηγούμενο βράδυ ήταν μαζί, θυμάται όσα έλεγε ο άτυχος άνδρας λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί: «Βγήκε στο βουνό, είδε αν έχει γουρούνια και αυτά εδώ πέρα και όπως γυρνούσε, πέρασε από εμένα. Ευδιάθετος, χαρούμενος γιατί θα ανοίξει το κυνήγι, σα μωρό παιδί. Χαρά, ‘το Σάββατο θα πάμε να κυνηγήσουμε’. Πέρασε η ώρα, πήγε κοιμήθηκε και το πρωί τον εκτέλεσαν. Κόπηκαν τα πόδια μου. Δε θα σοκαριστείς;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA