Μενού
  • Α-
  • Α+

Κινηματογραφική απόπειρα ληστείας έγινε τα ξημερώματα σε πολύ γνωστό φαστφουντάδικο στο Παλαιό Φάληρο. Δύο δράστες μπήκαν στο κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στις 04:20 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο από το χώρο. Την ώρα, όμως, που προσπαθούσαν να διαφύγουν, έφτασε στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα οι δράστες να πετάξουν το χρηματοκιβώτιο και να τραπούν σε φυγή.

Διαβάστε ακόμηΓνωστός σεφ ιαπωνικού εστιατορίου θύμα ένοπλης ληστείας στο κέντρο της Αθήνας - Του άρπαξαν χρήματα και μηχανή

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας, με την Αστυνομία να ακολουθεί για μεγάλη απόσταση το όχημα των δύο κακοποιών που τελικά καρφώθηκε σε σταθμευμένο Ι.Χ. στην οδό Κυνοσάργους. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον ένα από τους δύο δράστες, έναν 20χρονο υπήκοο Αλβανίας, ενώ ο δεύτερος άνδρας διέφυγε πεζός από το σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA