Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στο θρίλερ με την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών στη Χρυσούπολη Καβάλας στις 16 Σεπτεμβρίου, καθώς οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη ενός 25χρονου, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τον πρώην συνάδελφό του έξω από το εργοστάσιο που δούλευαν.

Διαβάστε ακόμηΚαβάλα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σύντροφος και οι γονείς του 25χρονου - Πώς τα social media «πρόδωσαν» τον δράστη

Οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψη του 25χρονου έπειτα από ενδελεχείς έρευνες στις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να φτάσει στον 25χρονο λόγω της μηχανής του, με την οποία είχε διαφύγει από το εργοστάσιο κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου όπου εργαζόταν το θύμα στη Χρυσούπολη του Δήμου Νέστου.

Να σημειωθεί πως ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου, στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος, και όταν εκείνος έφτασε στον χώρο δουλειάς του τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν στρέψει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης στο στενό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του 52χρονου θύματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA