Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρόμος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με ληστεία σε κατάστημα ηλεκτρονικών το πρωί της Τετάρτης. Οι -κατά πληροφορίες δύο- ληστές, κρατώντας ομήρους τους εργαζόμενους, ταμπουρώθηκαν μέσα στο μαγαζί κατεβάζοντας τα ρολά. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άρχισαν διαπραγματεύσεις ώστε να παραδοθούν και να αφήσουν ελεύθερους. Λίγο πριν τις 11 το πρωί, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα και να περάσουν χειροπέδες στους ληστές.

Οι ληστές όταν είδαν πως δεν μπορούν να ξεφύγουν από την Αστυνομία, ταμπουρώθηκαν στο κατάστημα μαζί με τους εργαζόμενους κατεβάζοντας τα εξωτερικά ρολά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τα δύο νεαρής ηλικίας άτομα και να απεγκλωβίσουν τους εργαζόμενους.

Η όλη επιχείρηση της αστυνομίας, που έληξε δίχως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ή να κινδυνεύσει είτε εμπλεκόμενος είτε περαστικός από το κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση από την κάμερα της ΕΡΤ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA