Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει την Αχαΐα νέα υπόθεση βιασμού 70χρονης από τον κουνιάδο της. Ο 65χρονος απειλούσε με πριόνι τη γυναίκα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και στη συνέχεια τη βίαζε. Ο άνδρας θα οδηγηθεί την προσεχή Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, συνέβαινε επί δύο ολόκληρα χρόνια (2016 – 2018) σε χωριό της Τριταίας με δράστη τον 65χρονο και θύμα την κουνιάδα του. 

Διαβάστε ακόμη: Ζάχος Χατζηφωτίου: Εγινε η κηδεία στο Α' Νεκροταφείο

Σύμφωνα με το pelop.gr, δύο με τρεις φορές το 15νθήμερο ο αγρότης ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις με αγριότητα και απειλές. Με βάση τη δικογραφία, για να «πείσει» την άτυχη γυναίκα να υποκύψει στη βούλησή του, την απειλούσε με πριόνι και της ξέσκιζε τα ρούχα ακόμη και στην ύπαιθρο, ενώ ταυτόχρονα της έκλεινε το στόμα με την παλάμη του για να μην δίνουν στόχο.

Το μαρτύριο της 70χρονης διήρκεσε δύο ολόκληρα χρόνια, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είχε κατορθώσει με εκφοβισμούς και απειλές να επιβάλει το νόμο της «σιωπής». Την τελευταία φορά, όμως, το θύμα έχοντας ενδώσει, αποφάσισε να δώσει τέρμα στην ικανοποίηση των «άρρωστων ορέξεων» του 65χρονου και τον αντιμετώπισε με το ίδιο «όπλο». Κρατούσε κι αυτή πριόνι στα χέρια της και τον προειδοποίησε να μην την πλησιάσει! Προφανώς, φοβήθηκε ο κουνιάδος της και απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια η 70χρονη κατέθεσε μήνυση και πλέον η υπόθεση πρόκειται να εκδικασθεί την προσεχή Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, μετά από δύο αναβολές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA