Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον Ζάχο Χατζηφωτίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας πέθανε την Παρασκευή (30/9), σε ηλικία 99 ετών και η κηδεία του έγινε σήμερα (5/10). Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του ήταν οι εγγονές του Ζάχου Χατζηφωτίου, Χριστίνα Τρίαρχου και Δωροθέα Πασχαλίδου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαίρη Βιδάλη, η Μαρία Μπαλοδήμου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, o Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Χρήστος Ζαμπούνης, ο Μάκης Τσέλιος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και άλλοι.

Διαβάστε ακόμη: Σταμάτης Κόκοτας: «Ράγισε» καρδιές ο επικήδειος του γιου του, Δημήτρη

Η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου έγινε με δημοτική δαπάνη, καθώς διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Αθηναίων. Πάνω στο φέρετρο του Ζάχου Χατζηφωτίου υπήρχε η ελληνική σημαία, όπως επιθυμούσε, κάτι που είχε εκφράσει το 2016 σε συνέντευξή του στον Alpha: «Έχω οικογενειακό τάφο, έχει δημοσιευτεί ο τάφος μου. Έχω φτιάξει την προτομή μου, που γράφει “Έζησα όπως ήθελα, χαίρετε”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA