Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον άνδρα που άρπαξε την 14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια. Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός αφού ο δράστης είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να απαγάγει το παιδί, με αποτέλεσμα η μητέρα να τον έχει μηνύσει. Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στον άνδρα και εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη: Νίκαια: Εχει απαχθεί ξανά η 14χρονη - Οργή από Γιαννόπουλο του «Χαμόγελου»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», την Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ, το κορίτσι φαίνεται πώς έπεσε θύμα αρπαγής από τον άνδρα που μπήκε στο σπίτι της ανήλικης, την άρπαξε με τη βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Την επόμενη μέρα οι γονείς της ειδοποίησαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο μάλιστα δημοσιοποίησε φωτογραφία του κοριτσιού.

Νίκαια: Είχε προσπαθήσει να την αρπάξει ξανά 

Η μητέρα της Μαρκέλλας είχε δηλώσει πως λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της, το ίδιο άτομο είχε επιχειρήσει να την αρπάξει. Ταυτόχρονα εξέφρασε το φόβο της για τη σωματική ακεραιότητα της κόρης της. Η μητέρα της Μαρκέλλας του έκανε μήνυση αλλά αυτός δεν δίστασε να της αρπάξει εκ νέου την κόρη, με αποτέλεσμα τώρα να έχει εξαφανιστεί μαζί με το παιδί της. Η ίδια, παρακαλεί να βρεθεί γρήγορα το παιδί της γιατί η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, που μίλησε στην ΕΡΤ, δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση για την υπόθεση της 14χρονης από τη Νίκαια καθώς όπως είπε ειδοποιήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου ενώ το παιδί απήχθη στις 7 Οκτωβρίου. Όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος η περίπτωση είναι σοβαρή καθώς έχει ξαναγίνει αρπαγή του παιδιού από τον ίδιο ενήλικα που είναι παντρεμένος με παιδιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA