Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια μυστήρια υπόθεση ερευνούν οι Αρχές, καθώς η νεαρή Μαρκέλλα Τ. που απήχθη στις 7/10/2022 από τη Νίκαια, έχει απαχθεί ξανά στο παρελθόν από τον ίδιο δράστη, τον οποίο γνωρίζει η οικογένειά της, ωστόσο, δεν έχει εκδοθεί εισαγγελική εντολή για να κινηθούν οι διαδικασίες και να επέμβει η αστυνομία, γεγονός που έχει οργίσει τον Κώστα Γιαννόπουλο, πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η κυρία Μαρία μητέρα της 14χρονης κοπέλας είπε επωνύμως στον αέρα του Open ότι «είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό από τον Σ.Ζ» και πρόσθεσε πως δεν είχαν διένεξη οι οικογένειές τους (σ.σ.: πρόκειται για οικογένειες Ρομά). «Πριν να πάρει την κόρη μου, με είχε βοηθήσει η γυναίκα του πριν από 20 μέρες σε κάτι που ήθελα. Τη γνώριζα καλά» τόνισε και πρόσθεσε πως: «δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί πήρε το παιδί. Ηθελε να κάνει κακό σε μας, ήθελε κάτι άλλο από εμάς, ήθελε να κάνει κάτι στο παιδί...». Κατέληξε δε λέγοντας πως τα πλήρη στοιχεία τα άρπαγα τα έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» ήταν λάβρος κατά των Αρχών. «Κανονικά έπρεπε να έχει βγει κανονικό Amber Alert και τηλεοπτικό με τα στοιχεία του παιδιού, αλλά δεν μας το έδωσε η Αστυνομία. Θα ζητήσουμε και σήμερα ξανά εισαγγελική εντολή για να δοθεί και η φωτογραφία του παιδιού και του απαγωγέα» τόνισε χαρακτηριστικά.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου

Στις 7/10/2022  και ώρα 21:30, απήχθη παρά τη θέληση της από ενήλικο άρρεν άτομο, από τη Νίκαια Αττικής, η Μαρκέλλα Τ., 14 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 08/10/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA