Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με την περσινή νικήτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στον Αγιο Παντελεήμονα φέρνουν στη δημοσιότητα η εκπομπή T-Live στον Alpha και το Πρώτο Θέμα. Οπως φαίνεται από το βίντεο, το αυτοκίνητο που οδηγεί η Κυβέλη Χατζηευστρατίου χτυπά με το μπροστινό αριστερό μέρος το μηχανάκι και στη συνέχεια χτυπά σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής χάνει τη ζωή του. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ενταλμα σύλληψης για τη μητέρα της ανήλικης

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τρεις ώρες μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Αθήνας με το μοντέλο να συλλαμβάνεται, να οδηγείται στο αυτόφωρο και στη συνέχεια να την αφήνουν ελεύθερη με την Τροχαία να έχει διατάξει έρευνα για να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. 

Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου στο κέντρο της Αθήνας

Η 20χρονη περσινή νικήτρια του GNTM κινείτο με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου. Κατευθυνόταν προς την Αχαρνών και περνώντας το φανάρι, παρέσυρε ένα μηχανάκι, το οποίο κινείτο επί της οδού Αριστοτέλους. Ο οδηγός της μηχανής από τη σύγκρουση έπεσε στο κράσπεδο και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μετά τη σύγκρουση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA