Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κρήτη έχει μείνει άφωνη μετά τη νέα επίθεση - αυτή τη φορά απο γυναίκα σε άνδρα - που έλαβε χώρα γύρω στις 5 τα ξημερώματα  του Σαββάτου σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου. Με εγκαύματα σε χέρια και πρόσωπο από καυστικό υγρό μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ ένας 36χρονος στο Ηράκλειο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 38χρονη σύζυγός του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, φέρεται να τον συνάντησε σε ξενοδοχείο της πόλης και να του πέταξε το χημικό υγρό. Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την γυναίκα να έχει συλληφθεί, οι Αρχές επισημαίνουν πως αναζητείται ακόμα. 

Διαβάστε ακόμη: Πάτμος: Αδιευκρίνιστα τα αίτια της τραγωδίας στο λιμάνι - Νεκρός ο καπετάνιος του ρυμουλκού που βυθίστηκε

Αμέσως μετά την επίθεση, ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς. Ο άνδρας, φέρεται να είναι γνωστός Κρητικός που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για μεγάλη υπόθεση. Συγκεκριμένα έχει κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες και αποφυλακίστηκε πριν λίγο καιρό. O 36χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Ηρακλείου, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA