Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που οδήγησε στον θάνατο ένα 15χρονο κορίτσι, αλλά και στο νοσοκομείο τόσο τη μητέρα του όσο και την 11χρονη αδερφή του, συνεχίζει να αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές που σύμφωνα με τις πληροφορίες τον έχουν ταυτοποιήσει. Ο οδηγός εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία εγκαταλείποντας τα θύματα αλλά και το ίδιο το όχημά του.

Διαβάστε ακόμη: Ημαθία: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τη 15χρονη

Τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε το MEGA, αναφέρουν πως, πριν από αυτό το δυστύχημα είχε διαπληκτιστεί με την γυναίκα του, και μετά μπήκε στο αμάξι με αποτέλεσμα να γίνει αυτό το δυστύχημα. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως ο οδηγός είχε αγοράσει το αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες, ενώ τον είχαν ξαναδεί να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο χωριό δίπλα από σπίτια και οικογένειες. Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο οδηγός προχώρησε στην αλλαγή των φωτογραφιών του σε λογαριασμούς στα social media προκειμένου να μην αναγνωρίζεται.

Το 11χρονο κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης. Αντίθετα η 37χρονη μητέρα της είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Βέροιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA