Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες φαίνεται πως θα κυλήσει σε όλη τη χώρα η 28η Οκτωβρίου, δεδομένου πως θα υπάρχει ηλιοφάνεια, ώστε, οι παρελάσεις να γίνουν χωρίς προβλήματα αλλά χωρίς να υπάρχει ζέστη αφού οι βοριάδες θα είναι ενισχυμένοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Η ίδια καιρική εικόνα θα ισχύει και για το Σαββατοκύριακο όπου, όμως, πλέον, στο «κάδρο» μπαίνουν και οι τοπικές βροχές που κατά κύριο λόγο θα αφορούν την Κρήτη.

Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα

Για σήμερα, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και των ηπειρωτικών. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών υπάρχει κυρίως για τα ορεινά της Κρήτης. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 21, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 24, στη Θεσσαλία από 12 έως 23, στην Ήπειρο από 12 έως 29, στην Ανατολική Στερεά από 12 έως 26, στη Δυτική Στερεά από 14 έως 29, στην Πελοπόννησο από 13 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 24, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 16 έως 25, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 27, στις Κυκλάδες από 16 έως 24, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 25 και στην Κρήτη από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.

Στην Αττική, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA