Μενού
  • Α-
  • Α+

Το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 45χρονο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου αναμένεται να εκδοθεί μέχρι την 1η Νοεμβρίου αφού όπως όλα δείχνουν έχει διαφύγει στην Αλβανία με τη βοήθεια στενού συγγενή του. Την ίδια στιγμή έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνονται καρέ - καρέ οι κινήσεις του 45χρονου όταν μπήκε στο αυτοκίνητο της 24χρονης. 

Διαβάστε ακόμη: Παλαιό Φάληρο: «Συλλαβετέ τον» φώναζε η μητέρα του βιαστή - Την χτυπούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA φαίνεται το όχημα που οδηγεί η 24χρονη επί της οδού στην Αγία Τριάδα να σταματά και ο 45χρονος τότε περπατά στο πεζοδρόμιο χωρίς να προσπαθεί να τρέξει. Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, αιφνιδιάζει την 24χρονη και με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν προσπαθεί να κρυφτεί.

Παλαιό Φάληρο: Το προφίλ του βιαστή που χτυπούσε τη μητέρα του 

Κοντοκουρεμένος και εύσωμος όπως τον είχαν περιγράψει οι δύο γυναίκες που έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του, πατέρας δύο παιδιών και χωρισμένος με τη γυναίκα του. Η μητέρα του 45χρονου επιβεβαιώνει πως ο γιος της βρίσκεται στην Αλβανία και δηλώνει πως για την ίδια είναι πεθαμένος. «Είμαι στεναχωρημένη και δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτόν τον γιο μου καθόλου. Θέλω να τον βλέπω πεθαμένο. Θέλω να τον βλέπω πεθαμένο, αυτό θέλω, τίποτα δεν θέλω», είπε στο MEGA.  Η μητέρα του 45χρονου μας λέει ότι πίσω από τη συμπεριφορά και τις εγκληματικές πράξεις του γιου της, κρύβονται τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Αυτά που θολώνουν το μυαλό του και τον οδηγούν στη βία, με θύμα ακόμα και την ίδια. «Πίνει τσίπουρο, ούζο, μπύρες. Που ήρθε η αστυνομία βρήκε ένα τσιγάρο με ναρκωτικά (χασίς). Με (έχει) χτυπήσει άμα κάνει αυτά τα πράγματα με χτυπάει. Ήμουν στην δουλειά, το παιδί ήταν μόνο εδώ, κάνει ό,τι θέλει» σημείωσε η μητέρα του 45χρονου βιαστή.

Οι δυο τους έμεναν μαζί τα τρία τελευταία χρόνια και ο 45χρονος συνήθιζε να μην απομακρύνεται από το Παλαιό Φάληρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης εκεί που ακινητοποίησε την 34χρονη που βίασε σε κοντινό παρκάκι απέχει 800 μέτρα από το διαμέρισμά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA