Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζούλια Νόβα βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (31/10) και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την δολοφονική επίθεση με 15 μαχαιριές που δέχθηκε ο πρώην σύντροφός της, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου από τον 26χρονο δράστη τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου έξω από καντίνα στον κόμβο της Βαρυμπόμπης.  Το μοντέλο και πρώην συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της Τύχης» είχε γράψει στα social media ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της και το περιστατικό αυτό και είχε ζητήσει διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα - Βιασμός ανηλίκων: «Ο πατέρας έκανε πάρτι και κακοποιούσαν το παιδί - Παρακολουθούσε αμέτοχη η μητέρα»

Ωστόσο χθες το βράδυ, η Τζούλια Νόβα δεν δίστασε να μιλήσει για το δυσάρεστο αυτό συμβάν. «Όπως έχω πει δεν θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί πάρα πολύ. Προτιμώ να απέχω από όλο αυτό. Με πήραν φίλοι μου και μου το είπαν. Το πληροφορήθηκα από εκείνους και μετά πήρα τον γιο του Γιάννη, ρώτησα και έτσι με ενημέρωσαν. Ο Γιάννης Μάρκου είναι καλύτερα» ανέφερε η Τζούλια Νόβα σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA