Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση με βιασμούς και κακοποιήσεις ανηλίκων από τον ίδιο τους τον πατέρα, αλλά και από άλλα μέλη του περιγύρου του, στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγείλει τα παιδιά βίωσαν συστηματική κακοποίηση στην παιδική τους ηλικία, από τον πατέρα τους αλλά και από άλλους ανθρώπους που ήδη έχουν ταυτοποιηθεί.  Οπως αποκάλυψε η Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος της ενήλικης σήμερα κόρης της οικογένειας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το ένα παιδί, το αγόρι, είχε βιαστεί τόσο από τον πατέρα όσο και από άλλα μέλη από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Μάλιστα στους βιασμούς φέρεται να εμπλέκεται και θείος των παιδιών που συμμετείχε στις αποτρόπαιες πράξεις!

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα: Αδέρφια 22 και 17 ετών καταγγέλλουν τον πατέρα τους για βιασμό 

Το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι πως σύμφωνα με την καταγγελία διοργανώνονταν πάρτι και εκεί κακοποιούνταν το αγόρι από τα παραπάνω πρόσωπα. Παρούσα, πολλές φορές μπροστά σε αυτές τις συμπεριφορές, ήταν και η μητέρα των παιδιών η οποία ωστόσο δεν αντιδρούσε, καλύπτοντας τα όσα συνέβαιναν. Το αγόρι ήταν εκείνο που μίλησε πρώτο για τα όσα πέρασε μέσα στο σπίτι και μάλιστα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των καταθέσεων, δεχόταν απειλές από τη μητέρα ώστε να σταματήσει. Τα τρία παιδιά που ήταν ανήλικα το 2017 αποκάλυψαν σταδιακά, με τη βοήθεια ενός εκπαιδευτικού που είχε αναλάβει να κάνει δωρεάν μαθήματα στο παιδί, το τι βίωναν στο σπίτι τους, με το αγόρι να έχει καταγγείλει βιασμούς.

Παράλληλα όπως ανέφερε μιλώντας στο OPEN, ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι. Η κόρη η οποία είναι ενήλικη έχει φύγει κι εκείνη από το σπίτι της, ο 17χρονος -τότε 7χρονος- μένει μαζί με την οικογένεια που τον βοήθησε, ενώ το μικρότερο παιδί της οικογένειας παραμένει στο σπίτι. «Aυτά που έχουν ζήσει τα παιδιά είναι σοκαριστικά. Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει το 2017 στην Εισαγγελία Ανηλίκων και η πρώτη φορά που κλήθηκαν να καταθέσουν όπως και όλοι όσοι θεωρητικά γνώριζαν, ήταν το 2018. Σήμερα έχουμε 2022 και η υπόθεση σχετικά με τα καταγγελλόμενα για τον πατέρα βρίσκεται ακόμα σε στάδιο έκδοσης βουλεύματος. Τα ανήλικα παιδιά είναι υπό τη γονική μέριμνα των καταγγελλόμενων γονέων τους για βιασμό και κακοποίηση» συμπλήρωσε η ίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA