Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τον άνδρα που παρέλαβε την 38χρονη μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, τα ξημερώματα της 22ας Οκτωβρίου, στην Κρήτη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretalive, η οποία επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για οδηγό ταξί που μετέφερε την 38χρονη σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Γαλήνης, στην Κρήτη. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας εντοπίστηκε και έχει δώσει ήδη κατάθεση.

Υποστηρίζεται ότι, απλώς μετέφερε την 38χρονη στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από την πόλη του Ηρακλείου, όμως τα λεγόμενα του δεν φέρονται να «κουμπώνουν» με τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί από στέλεχος και εργαζόμενο του ξενοδοχείου. Κυρίως, δε, όπως αναφέρει το Μέσο, δεν «κολλάνε» με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Το άτομο αυτό φέρεται να παρέλαβε την 38χρονη σχεδόν αμέσως μετά την έξοδο της από το κεντρικό ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση με το καυστικό υγρό. Στα 4-5 λεπτά είχε επιβιβαστεί στο όχημα, ξημερώματα Σαββάτου. Και αυτό είναι επίσης μία παράμετρος στην οποία εστιάζει η έρευνα ΕΛ.ΑΣ και Δικαιοσύνης. Η κατάθεση αυτή θα διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη και στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, η οποία πρόκειται να την αξιολογήσει σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία και ευρήματα. Ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, υπό εξαιρετικά δύσκολες και επώδυνες συνθήκες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA