Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του «δράκου της Νίκαιας». Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 6-11-2022 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) . Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη.

Πρόκειται για τον:

SULOLLARI (επ.) KLEDI (ον.) του RAKIP και της ALKETA , γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψή του

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 28χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες. Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022 ο 28χρονος ακολούθησε ημεδαπή την ώρα που μετέβαινε στην οικία της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη. Λόγω εξωτερικού παράγοντα δεν αποπεράτωσε την εγκληματική του πράξη και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, ανωτέρω αστυνομικοί, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν ύποπτο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και εξακριβώθηκε ως δράστης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Επίσης, διερευνάται, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, η συμμετοχή του και σε τυχόν άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων αδικημάτων σε βάρος γυναικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA