Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένταση άρχισε η διαδικασία στη δίκη που διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στο Εφετείο. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο κατηγορούμενος Γιάννης Λαγός που με αφορμή τις -κατά τη γνώμη του- λίγες συνεδριάσεις του δικαστηρίου μέσα στον Νοέμβριο άρχισε να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση. Σε εκείνο το σημείο η πρόεδρος του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να τον απομακρύνουν από την αίθουσα έως ότου ηρεμήσει.

«Δεν μπορεί να βάζετε τέσσερις δικάσιμους τον μήνα. Πότε θα τελειώσει αυτή η δίκη; Είναι απαράδεκτη αυτή η κατάσταση. Έχετε απαλλαχθεί από άλλα καθήκοντα και δίνετε τέσσερις δικάσιμους; Ντροπή σας. Θα εκτίσουμε όλη την ποινή δηλαδή, επειδή είστε ανίκανοι;» φώναζε ο εκ των κατηγορούμενων Γιάννης Λαγός. Για να συνεχίζει αφού η πρόεδρος ζήτησε την απομάκρυνσή του, λέγοντας: «Είστε ανάξιοι να δικάσετε, είστε ανθρωπάκια. Δειλοί και ανάξιοι».

Επειτα από λίγη ώρα η πρόεδρος έδωσε τη συγκατάθεσή της να επιστρέψει στην αίθουσα και αφού είχε υπάρξει διαβεβαίωση πως έχει ηρεμήσει. Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA