Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 22χρονη κόρη του ζευγαριού από τα Πετράλωνα που κατηγορείται για τον βιασμό παιδιών της οικογένειας από τον πατέρα και διάφορους άλλους, συγγενείς και φίλους, υπό την κάλυψη της μητέρας, μίλησε χθες για 4η φορά στις Αρχές. Στην κατάθεσή της αυτή, η οποία κράτησε 5 ώρες κι ένα τέταρτο, η κοπέλα φέρεται να κατέθεσε ότι βίωσε σκληρή σεξουαλική κακοποίηση από δύο συγγενικά της πρόσωπα. Μάλιστα σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» η κοπέλα που βγήκε εξαντλημένη από το γραφείο της ανακρίτριας και συνάμα λυτρωμένη είπε ότι όλα αυτά τα βίωνε «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου». 

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που εκτελεί χρέη τεχνικού συμβούλου της κοπέλας χαρακτήρισε «ανατριχιαστικά όσα ξεδίπλωσε στο ανηλίκων παρουσία ψυχολόγων». Η πρώτη κατάθεση της κοπέλας είχε γίνει την 1η του Οκτώβρη του 2018. Η κοπέλα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Λιάγκα, φέρεται να βίωσε τον εφιάλτη από την Πέμπτη Δημοτικού μέχρι και τη Γ' Γυμνασίου.

Δικηγόρος: Ολα υπάρχουν στον φάκελο στην εισαγγελία από το 2018

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος Παρασκευή Γούνελα που εκπροσωπούσε την μητέρα των παιδιών κι όσα αποκάλυψε είναι συγκλονιστικά. «(Ο βιασμός έχει τελεστεί) με απόλυτες αποδείξεις. Πασίδηλο φαινόμενο, από την πρώτη αναφορά στην εισαγγελία ανηλίκων που παρότρυνε ο δάσκαλος τη μητέρα που έπρεπε να πάει εκείνη ως αρμόδια να το καταγγείλει, είχαν καταγραφεί όλα. Υπέστη πολλούς πολλούς βιασμούς. Τότε το 2017 που ήταν ένα πλάσμα διαλυμένο μόλις 11,5 χρονών. Το βίαζαν ο πατέρας, ο αδελφός του πατέρα κι εργαζόμενοι στο παρασκευαστήριο του πατέρα. Υπάρχουν τα πάντα στον φάκελο εισαγγελίας ανηλίκων από το 2018» είπε η κυρία Γούνελα.

Ηξερε, δεν μετείχε η μάνα

Για την εμπλοκή της μητέρας τόνισε πως «δεν θα μπορούσα να πω ότι γίνονταν μπροστά της. Η συγκάλυψη της μητέρας, μου είναι προφανής. Η συμμετοχή της, όχι.

Πατέρας και Πακιστανοί είχαν αδυναμία στο αγόρι

Για την 22χρονη σήμερα κοπέλα είπε ότι χθες: «κατέθεσε 5 ώρες και 1 τέταρτο κι όταν βγήκε με πήρε αμέσως τηλέφωνο. Εχει βιώσει κι εκείνη σεξουαλική βία. Λιγότερες φορές από το αγόρι, πολύ λιγότερες. Οι συμμετέχοντες ήταν Μπαγκλαντεσιανοί και Πακιστανοί υπάλληλοι του πατέρα που έχουν... αδυναμία στα αγόρια, δεν προτιμούν τα κορίτσια».

Τέλος δήλωσε «απολύτως σίγουρη ότι ο συγγραφέας δεν έχει κάποια περίεργη σχέση με το παιδί», ενώ κλείνοντας κι απαντώντας ξανά για το αν υπάρχει αποδεικτικό υλικό, είπε ότι υπάρχει και φωτογραφικό υλικό, «το οποίο δεν άντεχα να δω...»

Γνωστή οικογένειας: Λιγδιάρης, υποχθόνιος

Γνωστή των γονιών από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον που μίλησε επίσης στην εκπομπή είπε: «Εχουμε κλείσει πάνω από 10 χρόνια που τους ξέρω. Λιγδιάρικη, αδιάφορη οικογένεια. Κι ο πατέρας πολύ γλοιώδης, υποχθόνιος, ασυμπάθιστος. Οικογένεια πολύ της εκκλησίας, η γιαγιά τα πήγαινε συνέχεια τα παιδάκια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA