Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ασφυξία αποδίδεται και επίσημα ο θάνατος της 75χρονης γυναίκας στη Ρόδο καθώς το ιατροδικαστικό πόρισμα κάνει λόφο για απόφραξη των αεροφόρων οδών, ενώ η κηδεία της άτυχης γυναίκας που φέρεται να δολοφονήθηκε με ένα μαξιλάρι, είναι το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 13:00. Την ίδια στιγμή οι Αρχές ερευνούν αν όντως διέπραξε και τις άλλες τρεις δολοφονίες στις οποίες έχει αναφερθεί, πριν από χρόνια. Πρόκειται για τρεις γυναίκες που επίσης είχε αναλάβει να προσέχει και έχασαν τη ζωή τους. Σημειώνεται πως η πλευρά της κατηγορούμενης έχει ζητήσει την ψυχιατρική της εξέταση.

Διαβάστε ακόμη: Ρόδος: «Όλα έγιναν γιατί δεν έπαιρνα τα φάρμακα μου» λέει τώρα η οικιακή βοηθός

Την ίδια στιγμή συγκλονίζει η μαρτυρία του ανιψιού της 75χρονης, που μίλησε τόσο για τη στιγμή που εντόπισε τη θεία του νεκρή, όσο και για την επιλογή της συγκεκριμένης γυναίκας, ώστε να την προσέχει. Οπως είπε είχαν ψάξει το παρελθόν της αλλά δεν υπήρχε κάποιος που να έχει πει κάτι αρνητικό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μοιραία ημέρα, αποκάλυψε πως «με πήρε τηλέφωνο ο γαμπρός του και είπε να πάω στο σπίτι γιατί πήρε τη βοηθό και ήταν αναστατωμένη. Με πήρε τηλέφωνο και που είπε πήγαινε στο σπίτι να δεις. Εφυγα από τη δουλειά. Βρήκα τη βοηθό έξω από το σπίτι. Ετρεμε». και συνέχισε μιλώντας στην ΕΡΤ: «Βρήκα τη θεία μου νεκρή στο κρεβάτι, στο δωμάτιο. Στην αρχή δεν γνώριζα τι είχε συμβεί, νόμιζα πως κάτι έπαθε στον ύπνο της. Από τις κινήσεις της αστυνομίας κατάλαβα πως κάτι άλλο τρέχει και τελικά ομολόγησε. Ηταν δύο εβδομάδες με τη θεία. Δεν υπήρχαν παράπονα, τα πήγαιναν καλά. Την είχα ρωτήσει και μου είχε πει πως "αν δεν ήταν καλή δεν θα την κρατούσα"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA