Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει εδώ και λίγη ώρα οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη για την σύλληψη του ανεκδιήγητου που παρέσυρε μια 21χρονη κοπέλα στην Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την νεαρή φοιτήτρια να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο ασυνείδητος οδηγός εκτός από το κορίτσι, εγκατέλειψε και το αυτοκίνητό του, και οι Αρχές τον ταυτοποίησαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει παρέλθει η διάρκεια του αυτοφώρου, καθώς η εγκατάλειψη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης παρέσυρε αρχικά την κοπέλα, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, έβαλε όπισθεν και στη συνέχεια πάτησε την 21χρονη. Εγκατέλειψε το σημείο με μεγάλη ταχύτητα, βγήκε στον Περιφερειακό όπου και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο αφού πρώτα έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας. Η 21χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς νοσηλεύεται από χθες σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ έχει διασωληνωθεί. Η 21χρονη φοιτήτρια Κτηνιατρικής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις σε κεφάλι και ορθοπεδικά τραύματα και βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα. Η κοπέλα ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο Παπαγεωργίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA