Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη μιας 19χρονης, η οποία επέβαινε στο σκουρόχρωμο Skoda που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της 19χρονης και να της περάσουν χειροπέδες.

Σε βάρος της 19χρονης, η οποία ήταν συνοδηγός του 30χρονου ποινικού αλβανικής καταγωγής που καταζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για το συμβάν και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Οι αναφορές των αυτοπτών μαρτύρων σοκάρουν για την απανθρωπιά που έδειξε ο Αλβανός ποινικός, καθώς ενώ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρασύροντας την 21χρονη Εμμα, όταν διαπίστωσε ότι χτύπησε την κοπέλα, έβαλε όπισθεν και την ξαναπάτησε προφανώς για να την αποτελειώσει κι έσπευσε να εξαφανιστεί. Η νεαρή φοιτήτρια της Κτηνιατρικής, με καταγωγή από τα Χανιά είχε μόλις επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη, όπου είχε περάσει λίγες μέρες με τους οικείους της και κατευθυνόταν στο σπίτι της, όμως βρέθηκε στο διάβα του ασυνείδητου που την έχει αφήσει να χαροπαλεύει στο Παπαγεωργίου, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA