Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξιχνιάστηκε η σοκαριστική υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος, που έχει αφήσει μια 21χρονη κοπέλα να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Ενας ασυνείδητος οδηγός, ηλικίας 26 ετών, αλβανικής καταγωγής και παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο κέντρο της πόλης, και στην Εγνατία στο ύψος της Καμάρας, πάτησε με το αυτοκίνητο την άτυχη φοιτήτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, φέρεται να έκανε και όπισθεν για να την ξαναπατήσει και να την αποτελειώσει.

Ακολούθως, εξαφανίστηκε από το σημείο, μαζί με την 19χρονη φίλη του και παράτησαν το αυτοκίνητο στον περιφερειακό. Τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν το Αυτόφωρο και αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικοί συνέλαβαν την κοπέλα, ενώ αυτοβούλως προσήλθε στις Αρχές ο 26χρονος οδηγός.

Οπως αναφέρει επίσημα η Αστυνομία για την υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού και 19χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη χθες (23-11-2022). Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 22-11-2022 στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη ημεδαπή, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται. Η συλληφθείσα και η σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα, στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA