Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από τον οποίο προέκυψε σοβαρή σωματική βλάβη ασκήθηκε στον πατέρα του 5χρονου από τον Κολωνό που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από φωτιά στο διαμέρισμα της οικογένειας. Ο κατηγορούμενος οδηγείται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αφού έχει συλληφθεί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ο 5χρονος θα σωθεί μόνο με ένα θαύμα, όπως είπε η θεία του στον ALPHA, ισχυρισμό που επιβεβαίωσε και η μητέρα των παιδιών: «είναι σε κρίσιμη κατάσταση, χάλια. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να το συνεφέρει». 

Διαβάστε ακόμη: Κολωνός: Ποινική δίωξη στον πατέρα του 5χρονου που χαροπαλεύει για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

«Δεν μας δίνουν ελπίδες, δεν λειτουργεί εγκεφαλικά, δεν λειτουργούν οι πνεύμονες. Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα... Προσευχηθείτε για το παιδί» ανέφερε η θεία. «Ο αδερφός μου, μου, μου είπε ότι είχε ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα και άκουσε φωνές. Ο μικρός που είναι στο Παίδων για καλή του τύχη εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι. Μου είπε "αδερφή προσπάθησα να το σώσω ήρθε η πυροσβεστική και μας απεγκλώβισε"» συμπλήρωσε.

Ο πατέρας που βρισκόταν με τα παιδιά στο σπίτι την ώρα που ξέσπασε η φωτιά είπε πως ήταν κουρασμένος και κοιμόταν, «δεν κατάλαβα τι συνέβη»: «Είχα πάει για δουλειά ξενύχτησα επειδή είμαι ταξιτζής και πήγα σε ένα κτήμα για να μαζέψω ελιές. Αυτά που λένε αριστερά δεξιά για το αλκοόλ είναι ψέματα. Είμαι με σακχαρώδη διαβήτη. Ξύπνησα από τις φωνές έλεγε ο γιος μου "μπαμπά, μπαμπά βοήθεια, φωτιά"». Ο πατέρας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η φωτιά να ξέσπασε από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Κολωνός: Πώς ξέσπασε η φωτιά 

Το βράδυ της Κυριακής (27/11) ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό, τη στιγμή που βρίσκονταν μέσα ο πατέρας και τα τρία αδέρφια ηλικίας 5, 8 και 12 ετών. Η μητέρα απουσίαζε, όπως είπε επειδή είχε πάει να πάρει φαγητό και κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέσπασε η φωτιά. Κλήθηκε η Πυροσβεστική και το 5χρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του αφού είχε εισπνεύσει μεγάλες ποσότητες καπνού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA