Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον πατέρα του 5χρονου, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους χθες το βράδυ. Ο πατέρας των τριών παιδιών, συνελήφθη, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (27/11) στο διαμέρισμα της οικογένειας, στο οποίο βρισκόταν την ώρα της εκδήλωσης της πυρκαγιάς ο πατέρας και τα τρία του παιδιά.

Το μικρό παιδί της οικογένειας, ο 5χρονος έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις κι ανασύρθηκε αναίσθητο από τους πυροσβέστες, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έχει μπει σε μηχανική υποστήριξη, καθώς έχει υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια, που το καθιστά εγκεφαλικά νεκρό, με τις πιθανότητες να ανακάμψει να είναι δυστυχώς ελάχιστες.

Το χρονικό

Υστερα από την εκδήλωση της πυρκαγιάς από εστία κουζίνας, πυροσβέστες, αστυνομικοί, κι ένας γείτονας έκαναν μαλάξεις στο παιδί, μέχρι την στιγμή που ήρθε το ασθενοφόρο και το διακόμισε στο νοσοκομείο. Η φωτιά, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της πυροσβεστικής εκδηλώθηκε στην κουζίνα και το διαμέρισμα γέμισε καπνούς. Τα τρία ανήλικα παιδιά και ο πατέρας τους εγκλωβίστηκαν στο σπίτι. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν την τετραμελή οικογένεια. Τα αδέλφια του 5χρονου διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο, ενώ ο 5χρονος νοσηλεύεται στο «Αττικόν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA