Μενού
  • Α-
  • Α+

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν άλλες συναφείς περιπτώσεις με την καταγγελία της αθλήτριας σκοποβολής Άντρης Ελευθερίου, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είπε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο, που είναι από το χώρο του αθλητισμού, εμπλέκεται σε τρεις ακόμη υποθέσεις, σε άλλα αθλήματα και άλλα γραφεία, αλλά όχι από τον χώρο της σκοποβολής.

Συγκεκριμένα, μιλώνρας στο Sigma TV είπε ότι το 2006 υπήρξε το περιστατικό με την αθλήτρια της σκοποβολής, όμως μετά ακολούθησε, το 2011, άλλο ένα περιστατικό με θύτη το συγκεκριμένο άτομο το οποίο αποσιωπήθηκε.

Το 2014, υπήρξε αναφορά και για νέα υπόθεση με τον ίδιο αρνητικό πρωταγωνιστή, όταν πήγε στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Μετά τοποθετήθηκε διευθυντής σε σχολείο και υπήρξε νέα καταγγελία, τόνισε ο Τζιοβάννης Σαββίδης, για να συμπληρώσει ότι στη συνέχεια έβγαλαν σε πρόωρη σύνταξη τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Για όλες αυτές τις υποθέσεις δεν έχουν γίνει καταγγελίες αλλά αναμένει ότι θα γίνουν, σημείωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Διευκρίνισε πως είναι το ίδιο άτομο που καταγγέλθηκε και στην περίπτωση της Άντρης Ελευθερίου.

Είπε επίσης ότι «σαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο προσπαθούμε να ξεβρωμίσουμε την σαπίλα που υπάρχει δεξιά αριστερά» και εξέφρασε τη χαρά του που η Άντρη βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει με την καταγγελία. Σε ερώτηση εάν υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες, είπε ότι ελπίζει μετά την καταγγελία της Άντρης θα βγούνε και άλλες κοπέλες για να καταγγείλουν παρόμοιες υποθέσεις που αφορούν το συγκεκριμένο άτομο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA