Στην πόλη Μπρεστ στα σύνορα της Πολωνίας με την Λευκορωσία θα διεξαχθούν οι συνομιλίες για την διαπραγμάτευση της ειρήνης και της κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία, όπως τόνισαν οι διπλωμάτες των δύο πλευρών. Οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν με μια μικρή καθυστέρηση 2 ωρών, και θα ξεκινήσουν στις 16:00 αντί για τις 14:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Ο ελάχιστος στόχος που επιθυμούν να πετύχουν σ' αυτήν την συνάντηση οι Ουκρανοί που δέχονται επίθεση μέσα στη χώρα τους από τους εισβολείς Ρώσους, είναι οι ανθρωπιστικοί διάδρομοι να παραμείνουν ανοιχτοί κι ανάλογα πώς θα πάει η συζήτηση θα ζητήσουν κι άλλα ανταλλάγματα.
Η ουκρανική αντιπροσωπεία πέταξε για τη Λευκορωσία για τις διαπραγματεύσεις με την αντίστοιχη ρωσική. Ο εκπρόσωπος της ουκρανικής αντιπροσωπείας Νταβίντ Αραχαμία είπε ότι σχεδιάζουν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία σε 2 ώρες. Ο Μιχάιλο Ποντόλιακ είπε ότι πετούν ήδη με ελικόπτερα.
- Γιώργος Παπανδρέου: «Η Αριστερά ξέπλυνε τη Δεξιά για να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ»
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Δικηγόρος της Τούνη για την προβολή του βίντεο στη δίκη: «Ούτε ένα δάκρυ δεν άφησε να κυλήσει από τα μάτια της»
- Το πιο βρόμικο σημείο και άλλα περίεργα facts για τα αεροπλάνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.