Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αγγλία από το άγριο φονικό μιας τετραμελούς οικογένειας στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας δολοφονήθηκαν με μαχαιριές σε ένα σπίτι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο και η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο έναν άνδρα ηλικίας περίπου 20 ετών. Τα θύματα, που προφανώς γνωρίζονταν μεταξύ τους, βρέθηκαν από αστυνομικούς τα ξημερώματα σήμερα, αφού γείτονες ενημέρωσαν τις Αρχές για «φασαρία» και «κραυγές» στο Σάουθγουοκ, μια συνοικία στα νότια του Τάμεση.
Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις ανθρώπους νεκρούς. Οι τρεις γυναίκες ήταν ηλικίας περίπου 60, 40 και 30 ετών και ο άνδρας γύρω στα 60. Ο Κόλιν Γουίνγκροουβ, εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Λονδίνου, είπε ότι συνελήφθη επί τόπου ένας ύποπτος και ότι οι Αρχές δεν αναζητούν άλλους υπόπτους για τις δολοφονίες. Δεν έχει διευκρινιστεί τι σχέση είχαν τα θύματα και ο δράστης μεταξύ τους, ούτε ποιο ήταν το κίνητρο.
Οι γείτονες, όπως αναφέρει η Daily Mail, άκουγαν ανατριχιαστικές κραυγές προτού οι αστυνομικοί εισέλθουν στο σπίτι. Ενας κάτοικος ανέφερε πως άκουσε μια γυναίκα «να ουρλιάζει για περίπου πέντε λεπτά», προσθέτοντας πως «ήταν απαίσιο. Νόμιζα ότι κάποιος κρατούσε κάποιον όμηρο ή κάτι τέτοιο». Μια άλλη γειτόνισσα ανέφερε: «Ηρθαν στον πίσω κήπο για να βεβαιωθούν ότι η πόρτα μας ήταν ασφαλής. Ηταν περίπου 2 τα ξημερώματα. Δεν ακούσαμε τίποτα άλλο – απλώς μας είπαν να μείνουμε μέσα. Ο σύζυγός μου είπε ότι ορκίστηκε ότι άκουσε ουρλιαχτά και φωνές».
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.