Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια απίστευτη ιστορία «σεξουαλικής βίας» καταγράφηκε πρόσφατα, όταν Δικαστήριο στην δυτική Γερμανία έκρινε ένοχη μία 39χρονη, η οποία φέρεται να τρυπούσε κρυφά τα προφυλακτικά του συντρόφου της! Η ίδια κρίθηκε ότι ασκούσε σεξουαλική επίθεση στο θύμα και επιβλήθηκε σε βάρος της ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DW, η δικαστής είπε ότι πρόκειται για μία υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης γνωστή ως «stealthing», στην οποία ο ένας σύντροφος αφαιρεί το προφυλακτικό χωρίς την συγκατάθεση του άλλου κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι πρώτες εικόνες από τη μεγαλειώδη σκηνή για την συναυλία στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

 

Το ασυνήθιστο όμως σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η κίνηση έγινε από την γυναίκα: «Έχουμε γράψει νομική ιστορία εδώ σήμερα», τόνισε η δικαστής Άστριντ Σαλέφσκι. Η υπόθεση αφορά μία 39χρονη που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με έναν 42χρονο άνδρα, με τον οποίο ωστόσο είχαν περιστασιακές ερωτικές επαφές. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω διαιδκτύου στις αρχές του 2021. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από τα γερμανικά μέσα, η γυναίκα ανέπτυξε βαθύτερα συναισθήματα για τον 42χρονος, γνώριζε όμως ότι εκείνος δεν ήθελε να δεσμευτεί σε μία μακροχρόνια σχέση. Το αποτέλεσμα ήταν η 39χρονη να σκεφτεί να τρυπήσει κρυφά τα προφυλακτικά που άφηνε εκτεθειμένα στο κομοδίνο του, ελπίζοντας να μείνει έγκυος, οι προσπάθειές της όμως αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς.

«Μάλλον είμαι έγκυος» του είπε στο WhatsApp

Τις ενέργειές της αποκάλυψε η ίδια με ένα μήνυμα που απέστειλε στον 42χρονο WhatsApp λέγοντάς του πως πιστεύει ότι είναι έγκυος. Σε αυτό το μήνυμα παραδέχθηκε ότι κατέστρεφε σκόπιμα τα προφυλακτικά του. Το αποτέλεσμα ήταν να υποβάλει μήνυση σε βάρος της, καθώς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις σεξουαλικές τους επαφές προς όφελός της χωρίς την συγκατάθεσή του.

Όταν η πρωτοφανής υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, οι εισαγγελείς δεν μπορούσαν να καθορίσουν ποιες καρτηγορίες θα έπρεπε να επιρρίψουν στην 39χρονη γυναίκα. Αφού πρώτα ερευνήθηκε το εάν η πράξη συνιστούσε βιασμό, η δικαστής κατέληξε στην απόφαση να χαρακηρίσει την ενέργεια ως «σεξουαλική επίθεση», καθώς έδρασε εν αγνοία του παρτενέρ της.

«Όχι σημαίνει όχι και πρέπει να σεβόμαστε τα θέλω του παρτενέρ μας», πρόσθεσε η δικαστής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναφερόμενη στην επιθυμία του 42χρονου να μην κάνει παιδί και να μην δεσμευτεί με την κατηγορούμενη.