Τρομακτικές είναι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στον Πύργο του Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη. Ενας 28χρονος άνδρας αυτοπυρπολήθηκε, φορώντας τη στολή του Χάρου. Οι περαστικοί βιντεοσκοπούσαν τον άνδρα που είχε αρπάξει φωτιά και πονούσε φρικτά.
Ο 28χρονος από την Τουρκία, προτού αυτοπυρποληθεί, είχε φωτογραφηθεί με πολίτες ώσπου κάποια στιγμή λούστηκε με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε, φωνάζοντας: «Ο Θεός είναι μεγάλος». Οι καταστηματάρχες με πυροσβεστήρες, όπως θα δείτε στο βίντεο, προσπάθησαν να τον σώσουν ενώ ο κόσμος παρακολουθούσε σοκαρισμένος. Κάποιοι άλλοι, όμως, τον τραβούσαν βίντεο ακόμη και την ώρα που καιγόταν ζωντανός.
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η μια μάχη μετά την άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη - Τα μηνύματα που πρόκειται να στείλει
- Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας: Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα - Πότε αναμένεται βελτίωση
- H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ανάμεσα στις παρουσιάστριες του Real View - Μειώνεται η διάρκεια και... οι μισθοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.