Ένα κοριτσάκι που σε τέσσερις μέρες θα γινόταν 6 μηνών πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου, ενώ βρισκόταν στο πίσω μέρος αυτοκινήτου στο South Side του Σικάγο. Το βρέφος, το οποίο ταυτοποιήθηκε ως Σεσίλια Τόμα, χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένοπλο που επέβαινε σε άλλο όχημα στη γειτονιά South Shore, σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία και το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Κουκ.
Μάλιστα, κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε και ένας 41χρονος άνδρας, που επέβαινε σε άλλο όχημα και δέχτηκε σφαίρα κοντά στο μάτι του, ανακοίνωσε η αστυνομία του Σικάγο. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γίνονται εκκλήσεις στο δράστη να παραδοθεί για να σώσει τη συνείδησή του.
«Μόλις αφαιρέσατε τη ζωή αυτού του μωρού. Αυτό το μωρό ήταν βρέφος, αυτό το μωρό δεν σου έκανε τίποτα», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος του Σικάγο, Ja’ Mal Green, που προσφέρει αμοιβή 5.000 δολάρια για πληροφορίες μετά τον πυροβολισμό.
- Η νύχτα που οι Metallica πέρασαν από πάνω μας και από μέσα μας
- Ανατριχίλα! Τα 5 πιο «στοιχειωμένα» μέρη της Αθήνας που λίγοι τολμούν να πάνε
- «Κανόνας των 8 δευτερολέπτων»: Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής αποκαλύπτει αυτό που πρέπει να ξέρουν όλοι οι πελάτες
- QUIZ: Πόσο καλά γνωρίζεις τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.