Η Φινλανδή πρωθυπουργός, Σάνα Μαρίν, εμφανίστηκε στο ροκ φεστιβάλ, Ruisrock, που γίνεται κάθε χρόνο στο νησί Ruissalo της Φινλανδίας με μια άκρως εντυπωσιακή και ανατρεπτική εμφάνιση. Η Σάνα Μαρίν φόρεσε ένα κοντό τζιν σορτσάκι, ένα μαύρο t-shirt, μαζί με ένα δερμάτινο μπουφάν και αρβυλάκια και ενθουσίασε τους χρήστες των social media.
Η φωτογραφία της Σάνα Μαρίν ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του φεστιβάλ στο Instagram με αρκετούς χρήστες να γράφουν σχόλια όπως: «Η Νο 1 πρωθυπουργός στον κόσμο», «Είναι θρύλος», «Bosslady» είναι μερικά από τα σχόλια, με τα οποία επέλεξαν οι χρήστες της πλατφόρμας να εκφράσουν τον θαυμασμό τους ενώ τα emoji με καρδούλες και φωτιές ήταν πολλά.
Στον δικό της λογαριασμό, η Σάνα Μαρίν ανέβασε μια φωτογραφία από το φεστιβάλ όπου πόζαρε η ίδια με τον σύζυγό της, επισημαίνοντας στη λεζάντα ότι «οι διακοπές ξεκινούν σήμερα».

- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Όταν ο παππούς «Τσιτσιπάς» έπαιζε στο Μουντιάλ: Η πορεία και το χρυσό στους Ολυμπιακούς
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
- Η «καταραμένη» λίμνη που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.