Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγική κατάληξη είχε η βραδινή έξοδος για έναν άνδρα στην Νότια Αφρική, καθώς στο μπαρ που επισκέφθηκε, ήπιε ένα ολόκληρο μπουκάλι ποτό μέσα σε δύο λεπτά και μετά από λίγο πέθανε.

Διαβάστε ακόμη: Σρι Λάνκα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Διαδηλώσεις, λεηλασίες και δακρυγόνα

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Mashamba στη περιοχή Limpopo, όταν ο άνδρας ηλικίας περίπου 25 με 30 ετών, πήρε μέρος σε πρόκληση - στοίχημα, που ήταν ποιος μπορούσε να πιει πιο γρήγορα ένα μπουκάλι ποτό, με το έπαθλο να είναι το ποσό των 12 ευρώ περίπου.

Εικόνες που έχουν διαρρεύσει στα social media δείχνουν τον άνδρα να πίνει το ποτό με τον κόσμο γύρω του να ζητωκραυγάζει και να τον εμψυχώνει. Αφού τελειώνει, αρχίζει να ζαλίζεται και να ταλαντεύεται, ενώ τον στηρίζει για να μην πέσει ένας φίλος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας κατέρρευσε μετά από λίγο και ότι πέθανε εξαιτίας δηλητηρίασης που έπαθε από το αλκοόλ που κατανάλωση. Χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Limpopo, Brig Motlafela Mojapelo, δήλωσε ότι «η αστυνομία στο Waterval έξω από το Louis Trichardt ερευνά μια υπόθεση μετά από ένα περιστατικό κατάχρησης αλκοόλ που έλαβε χώρα σε ένα από τα τοπικά καταστήματα αλκοολούχων ποτών στο Mashumba Village, όπου οι θαμώνες συμμετείχαν σε αυτό που ονομάζουν ''διαγωνισμό ποτού''».

«Ο νικητής έπρεπε να καταναλώσει ένα ολόκληρο μπουκάλι ποτού, στο πλαίσιο ενός καθορισμένου χρόνου και θα έπαιρνε R200 μετρητά (περίπου 12 ευρώ)», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι «ένας από αυτούς κατέρρευσε αμέσως μετά και μεταφέρθηκε στην τοπική κλινική όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».