Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 55 ετών πέθανε ένας Βραζιλιάνος bodybuilder και διάσημος TikToker, ο οποίος έκανε ενέσεις λαδιού και άλλων ουσιών στο σώμα του προκειμένου να αποκτήσει μεγάλους μύες. Ο Βραζιλιάνος «Hulk», κατά κόσμον Valdir Segato έκανε ενέσεις με λάδι εδώ και χρόνια στο σώμα του προκειμένου να αποκτήσει τεράστιους δικέφαλους. 

Διαβάστε ακόμη: Κίνα: Οργή με influencer - Πόζαρε δίπλα σε νεκρό λευκό καρχαρία και μετά τον έφαγε

Ο Βραζιλιάνος bodybuilder με περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Tik Tok έκανε αυτές τις ενέσεις παρότι οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει ότι κινδυνεύει για εγκεφαλικό επεισόδιο και διάφορες λοιμώξεις. Εκτός από τους δικέφαλους, ήθελε να αυξήσει το στήθος και τους ραχιαίους του.

Ο Βραζιλιάνος με καταγωγή από το Σάο Πάολο είχε βάλει στόχο να γίνει σαν τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ενώ θαύμαζε φανταστικούς χαρακτήρες όπως ο Hulk. Απολάμβανε που ήταν γνωστός στην περιοχή του ως «το τέρας».

Πριν από έξι χρόνια, σύμφωνα με τη nypost.com, οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδύνευε με ακρωτηριασμό ή μόνιμη νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση, εάν συνέχιζε να κάνει τις ενέσεις λαδιού. Ομως, ο Σεγκάτο απολάμβανε τη δημοσιότητα που είχε πάρει και ήθελε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη.

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του, ο Σεγκάτο παραπονέθηκε για πρόβλημα στην αναπνοή του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος.