Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα εσώρουχο, που φέρεται να ανήκει στον πρίγκιπα Χάρι, ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί πρώην στρίπερ του Λας Βέγκας. Σύμφωνα με την χορεύτρια Κάρι Ρουαγιάλ, το πριγκιπικό... βρακί  βρίσκεται στην κατοχή της εδώ και 10 χρόνια, μετά από ένα ξέφρενο πάρτι. Όπως ισχυρίζεται η χορεύτρια, βρισκόταν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου με τον Χάρι, όταν εκείνος γδύθηκε, παίζοντας στριπ - μπιλιάρδο!

Διαβάστε ακόμη: Μπρονξ: Νεκροί Αλβανός ηθοποιός και η σύζυγός του πέφτοντας από τον 6ο όροφο – Eγραφε σενάριο για το Netflix

Η δημοπρασία θα φιλοξενηθεί στο «Hustler Club» του Λάρι Φλιντ, απ' όπου ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να πέρασε εκείνη τη νύχτα. Η χορεύτρια εκτιμά ότι η αξία του εσωρούχου μπορεί να φτάσει και το 1 εκατομμύριο δολάρια.

«Ο γάμος τον έθεσε υπό περιορισμό»

«Διοργανώνω τη δημοπρασία για να του θυμίσω τη διασκεδαστική του πλευρά, την πλευρά που ο γάμος του με τη σύζυγό του Μέγκαν έχει θέσει πλέον υπό περιορισμό», λέει η Ρουαγιάλ. Η δημοπρασία ξεκινά την προσεχή Πέμπτη, με τιμή εκκίνησης τα 10.000 δολάρια. Εάν η προσφορά φτάσει ή και ξεπεράσει τα 800.000 δολάρια, ο νικητής θα πάρει δώρο μια 3λιτρη παλαιωμένη σαμπάνια Dom Perignon Rose του 1996 τυλιγμένη σε φύλλα χρυσού 24 καρατίων, αξίας άνω των 200.000 δολαρίων. Μάλιστα, μέρος των εσόδων θα δοθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.