Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον εφοδιασμό με ηλεκτρική ενέργεια, η οποία θα τεθεί σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου σε εθνικό επίπεδο, κήρυξε χθες Πέμπτη η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρεται ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα έχει διάρκεια 30 ημερών και αποδίδεται στις ελλείψεις που παρατηρούνται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
Ειδικότερα στην πρωτεύουσα Σκόπια η κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφορά και την παροχή θέρμανσης, εν μέσω της διογκούμενης ενεργειακής κρίσης.
Η αρμόδια επιτροπή που καταγράφει τα δεδομένα των παροχών ηλεκτρικής ενέργειας και θέρμανσης θα παρακολουθεί, θα αναλύει και θα αξιολογεί την κατάσταση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
- Ανατριχιαστικό βίντεο: Βυτιοφόρο στο αντίθετο ρεύμα παραλίγο να συγκρουστεί μετωπικά με μηχανή
- Γιάννης Κουκουράκης: «Σπάει» τα κοντέρ σε 2 κανάλια με 3 σειρές - Πού θα τον βλέπουμε τη νέα σεζόν
- Η Ναταλία Δραγούμη φορά το μαγιό της και είναι έτοιμη για παραλία - «Έβαλες το μπανιερό σου;»
- Η τραγωδία Μαροκινής αθλήτριας που προσπαθούσε να φτάσει στην Θέουτα: Πνίγηκε τη μέρα που βγήκε η βίζα της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.