Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία άγνωστη φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ δημοσίευσε το παλάτι στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter, μετά την ταφή της 96χρονης εκλιπούσας μονάρχη. Η ταφή έγινε σε μια ιδιωτική τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρουσία μόνο μελών της βασιλικής οικογένειας. «Μακάρι οι Αγγελοι να σε συνοδεύουν στην τελευταία σου κατοικία», είναι το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες για το πού και πότε τραβήχτηκε.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα σενάρια για την επόμενη μέρα στη Βρετανία και το προφίλ που θα κρατήσει ο Κάρολος

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Επίσης, στον επίσημο λογαριασμό της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο Twitter αναρτήθηκε ένα συγκινητικό timelapse βίντεο με στιγμές από τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, στη μνήμη της.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Να σημειωθεί ότι ύστερα από μια πολύωρη τελετή, που παρακολούθησε ολόκληρος ο πλανήτης, η Βασίλισσα Ελισάβετ αναπαύεται στην τελευταία της κατοικία, μαζί με τον επί 73 χρόνια σύζυγό της Φίλιππο, στο Κάστρο του Ουίνδσορ.