Προκλητικός για μία ακόμα φορά εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της τουρκικής Προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν, ο οποίος μιλώντας σε κανάλι της γειτονικής χώρας, σημείωσε πως πάντα η Τουρκία ήταν η πλευρά που επανεκκινούσε τις διαδικασίες, αλλά, πρόσθεσε, πως δεν πρόκειται να μείνει αδιάφορη όταν παραβιάζονται τα χωρικά της ύδατα, ο εναέριος χώρος και τα σύνορά της.
Διαβάστε ακόμα: Nordic Monitor: Το σχέδιο του Ερντογάν να κάνει τα κατεχόμενα άντρο ξεπλύματος ναρκωτικών και τζόγου
Παράλληλα, ο Ιμπραήμ Καλίν τόνισε ότι η Τουρκία δεν επιδιώκει ένταση με την Ελλάδα, ενώ σημείωσε ότι «οι καλές σχέσεις είναι προς όφελος και των δύο χωρών, αλλά και της περιοχής». Παράλληλα, ο κ. Καλίν επισήμανε ότι «η Ελλάδα δεν κερδίζει τίποτα από όλα αυτά τα πράγματα», καθιστώντας τη χώρα μας «θύτη» αυτής της κατάστασης. Μάλιστα ο Καλίν θεωρεί ότι οι όποιες κινήσεις γίνονται λόγω των επικείμενων εκλογών στη χώρα μας, «στο τέλος όμως της ημέρας η Ελλάδα δεν θα κερδίσει τίποτα». Απευθυνόμενος δε προς τους συμμάχους της Ελλάδας, όπως οι ΗΠΑ και η Γαλλία, ο Ιμπραήμ Καλίν ζήτησε να μην ωθούν τη χώρα μας προς τέτοιες κινήσεις.
- Η κυβέρνηση «χτυπά» τον Τσίπρα σε αξιοπιστία και οικονομία: «Το rebranding είναι αμπαλάζ ίδιων πολιτικών»
- Σεισμός στη Βενεζουέλα: Μάχη με τον χρόνο για επιζώντες - Τουλάχιστον 235 οι νεκροί, χιλιάδες αγνοούμενοι
- Τι θα γίνει τελικά με Λιάγκα και ΑΝΤ1: Η μυστηριώδης ανάρτηση και η εικόνα που μίλησε
- Ο «σύντροφος πρόεδρος» Σαλβαδόρ Αλιέντε – Από την ουτοπία στο βίαιο τέλος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.