Στους οκτώ ανέρχονται οι νεκροί της επίθεσης, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, σήμερα, σε συναγωγή της Ανατολικής Ιερουσαλήμ σύμφωνα με τη Jerusalem Post. Η ισραηλινή υπηρεσία Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ (το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού) έκανε λόγο για τουλάχιστον δέκα τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων ήταν σε σοβαρή κατάσταση.
Ο δράστης «εξουδετερώθηκε» την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει, ανέφερε η υπηρεσία, χωρίς άλλες διευκρινίσεις. «Πολλοί τραυματίες από πυροβολισμούς στη συνοικία Νέβε Γιάκοβ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ», ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για τρομοκρατική επίθεση.
Υγειονομικές υπηρεσίες, που βρέθηκαν στο σημείο, ανέφεραν ότι είδαν μια γυναίκα και 4 άνδρες πεσμένους στο δρόμο. «Έφεραν τραύματα από πυροβολισμούς και δεν είχαν σημεία ζωής», τόνισαν συμπληρώνοντας ότι ανάμεσα στους τραυματίες είναι και μία 70χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο. Άλλοι τραυματίες είναι ένας 20χρονος άνδρας σε σοβαρή κατάσταση και ένας 14χρονος έφηβος, για τον οποίο δεν εκφράζονται φόβοι για την υγεία του.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.