Μενού
Hulk Hogan
Hulk Hogan | AP
  • Α-
  • Α+

Νεότερα για την υγεία του 69χρονου παλαιστή, Hulk Hogan, έδωσε ο καλός του φίλος, Κερτ Ανγκλ, για τον οποίο ανέφερε ότι πλέον έχει μείνει παράλυτος από τη μέση και κάτω μετά από χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου παλαιστή ήταν ήδη επιβαρυμένη, καθώς ο Hogan είχε θέσει επανειλημμένα το σώμα του σε κίνδυνο, λόγω και των αγώνων πάλης στους οποίους και συμμετείχε.

Όπως αναφέρει η βρετανική, Mirror, ο εκκεντρικός παλαιστής υποβλήθηκε σε επέμβαση κατά την οποία αφαιρέθηκαν νεύρα από την πλάτη του, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί, ακόμη, περαιτέρω λεπτομέρειες για την επέμβαση και παραμένει άγνωστο αν θα ανακτήσει ποτέ την αίσθηση των ποδιών του ή αν θα μείνει παράλυτος. Οι ισχυρισμοί του Κερτ έγιναν σε ένα podcast την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο ο πρώην ολυμπιονίκης παλαιστής αποκάλυψε ότι ο φίλος του δεν υποφέρει από πόνους και περπατάει με μπαστούνι.

«Του έκοψαν τα νεύρα από το κάτω μέρος του σώματός του, δεν μπορεί να αισθανθεί το κάτω μέρος του σώματός του. Έτσι, πρέπει να χρησιμοποιεί το μπαστούνι του για να περπατάει. Νόμιζα ότι χρησιμοποιεί το μπαστούνι επειδή πονάει στην πλάτη του. Δεν έχει καθόλου πόνο, δεν έχει τίποτα απολύτως. Δεν μπορεί να αισθανθεί τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.